A világ és egyéb lényegtelen dolgok

A világ és egyéb lényegtelen dolgok

A blog névválasztásáról...

2017. március 06. - A kávéautómata előtt mind egyenlőek vagyunk...

Nem vagyok a névválasztások ásza. Mondhatni eléggé valószínű, hogy aki a blog címét olvassa, az már ezt a szöveget nem fogja, mert elment az élettől is a kedve. Aki esetleg mégis itt maradt még, azt őszintén szólva nagyon érdekelheti, hogy mi ez a blog, szóval a tárgyra térek. Fogalmam sincs. Ezt a kijelentést az az itt (még) ismeretlen tény teszi nagyon problémássá, hogy amikor ez a bemutató íródik, van alsó hangon 15 megírt cikkem. Ha van még valaki aki nem zárta be az oldalt, és törölte le az előzményeket (majd újra installálta a Windowst a biztonság kedvéért), annak igazán nem húzom többet az idejét... Aki ennek a blognak rendszeres látogatója lesz, megtudhatja :  

 

  • Hogyan írjuk be az apróhirdetések címébe a lakcímünket... 

 

  • Mi köze a Fornettinek a videotékákhoz. 

 

  • Miért van nehéz dolga az Úristennek 

 

  • Hogy következik az ember döntési mechanizmusaiból, hogy mindenki iPhone-t vesz. 

 

Akiknek felkeltette a fenti felsorolás az érdeklődését, annak ajánlom, hogy nézzen fel időnként, ugyanis ezekre a világmegváltó kérdésekre biztosan választ fog kapni, mint mondtam ezek már megírt cikkek. A megjelenési gyakoriság az a heti egy-két cikket fogja felüliről súrolni, majd kiderül, hogy mennyire gyorsan tudok új cikkeket írni. 

 

Aki még itt van, annak további szép napot és várjátok a következő (első) cikket. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://veld.blog.hu/api/trackback/id/tr3612317029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása